Хумус од цвекле
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Сос
- Кухиња: Европска кухиња
- Дијета: Веган
- Јело: Ручак
- Прилика: Зелени дан
- Сезона: Пролеће,Лето
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 3 ком. цвекле
- 2 ком. лимуна
- 5 ком. белог лука
- 100 г леблебија
- со
Хумус од цвекле

Припрема
Stavite 3 cvekle u šerpu sa vodom i kuvajte oko 40 minuta, dok cvekla ne omekša. Nakon toga je operite, oljuštite i isecite. U blender stavite cveklu, jednu konzervu leblebija, sok od 2 limuna, 5 čenova belog luka, 50 ml vode, pola kašičice soli. Mutite dok ne dobijete kremastu smesu. Uživajte! Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт