• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Хрскави колутићи од црног лука

Лако
Низак
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Прилог
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ужина
  • Прилика: Вече са пријатељима
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Хрскави колутићи од црног лука
Лако
Низак
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 200 г брашна
  • 1 ком. прашка за пециво
  • 300 мл пива
  • 300 г црног лука
  • со
Хрскави колутићи од црног лука
Припрема

U činiju sipajte 200 g brašna, malo posolite, dodajte prašak za pecivo i 0,3 l piva ili kisele vode, po Vašem izboru. Važno: postepeno dodajte pivo kako bi dobili masu malo gušću od one za palačinke. Isecite glavicu luka na šire kriške. Odvojite slojeve kako biste dobili prstenove. Umočite ih u smesu, pa ih stavite da se prže u dobro zagrejanom ulju dva do tri minuta. Izvadite ih i stavite na ubrus da se iscede, zatim posolite po želji. Kao prilog ovoj grickalici možete dodati lečap, tartar sos, majonez ili sos po Vašem izboru. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак