• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Хлеб од четири врсте брашна

Лако
Низак
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Хлеб и пецива
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ужина
  • Прилика: Славска трпеза
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Хлеб од четири врсте брашна
Лако
Низак
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 8 Порције +
  • 50 г јечменог брашна
  • 150 г ражаног брашна
  • 20 мл маслиновог уља
  • 30 г семенки сунцокрета
  • 1 ком. сода бикарбоне
  • со
  • 100 г хељдиног брашна
  • 50 г спелитног брашна
Хлеб од четири врсте брашна
Припрема

Све састојке помешајте и тесто оставите да одстоји 30 минута пре печења. Угрејте рерну на 200 степени, а на радној површини посутој брашном обликујте округлу векну и ножем је зарежите унакрсно два пута. Хлеб од четири врсте брашна пеците 60 минута на 180 степени.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак