Француски сос
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Сос
- Кухиња: Европска кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- бибера
- 10 г брашна
- 250 г павлаке
- 1 ком. лимунa
- со
- 4 ком. јаја
Француски сос

Припрема
Умутите жуманца, те додајте павлаку, сок једног лимуна, со, бибер и брашно. Смесу загревајте на ниској температури мешајући све време - док се сос не згусне. Француски традиционални сос сервирајте уз рибу.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт