Rezultati pretrage recepataTradicionalni gaspaćo
Maxi logoMaxi logo
  • Tradicionalni gaspaćo

Tradicionalni gaspaćo

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 30 min

Cena

Nizak

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Posni obrok
Supa/čorbe
Tradicionalni gaspaćo

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 2 kom. crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • bosiljка
  • 2 kom. belоg luka
  • 1 kom. krastavca
  • 1 kom. limuna
  • 500 g paradajza
  • 20 ml maslinovog ulja
  • so
  • 1 kom. paprikе
  • 300 g pelata

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Zac bilj bosiljak 15 g Maxi Pijaca
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Luk beli 250g
    250 gr
    599.96 rsd/Kg
    149,99 RSD
  • Krastavac domaci
    - 33%
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Započni pripremu

    Svež paradajz potopite u ključalu vodu na 2-3 minuta. Ohladite ga, oljuštite mu koru i krupno iseckajte. Potom ga stavite u blender sa belim lukom i pelatom. Kada smesa postane glatka, dodajte joj crni luk, zelenu papriku i krastavac, sok od limuna i maslinovo ulje. Začinite solju i biberom i ostavite da se ohladi u frižideru. Servirajte čorbu sa krutonima.
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Mediteranska kuhinja
    Klasik
    Posni obrok
    Večera
    Leto
    Supa/čorbe
    • Tradicionalni gaspaćo

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Zac bilj bosiljak 15 g Maxi Pijaca
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Luk beli 250g
    250 gr
    599.96 rsd/Kg
    149,99 RSD
  • Krastavac domaci
    - 33%
    Ovaj proizvod više nije dostupan