• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Традиционални брускети

Лако
Низак
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Предјело
  • Кухиња: Медитеранска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Дезерт
  • Прилика: Вегетаријански оброк
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Традиционални брускети
Лако
Низак
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. багета
  • 4 ком. белог лука
  • 250 мл парадајз сока
  • 1 ком. бибера
  • 50 мл маслиновог уља
  • першуновог листа
  • со
Традиционални брускети
Припрема

Багет исеците на кришке, па сваку премажите маринадом од маслиновог уља, уситњеног белог лука, першуновог листа, соли и бибера. Рерну угрејте на 220 степени. Брускете поређајте на плех и пеците их на 180 степени три-пет минута или док не постану хрскаве. Потом их извадите из рерне, на њих поређајте парадајз исечен на коцкице, те зачините маслиновим уљем, сољу и бибером.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак