Традиционалне пројице са сиром
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Хлеб и пецива
- Кухиња: Српска кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ужина
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 8 особе.
- 150 г брашна
- 3 ком. јаја
- 200 мл јогурта
- 1 ком. прашка за пециво
- со
- 80 мл уља
- 200 г кукурузног брашна
- 150 г белог сира
Традиционалне пројице са сиром

Припрема
Препоручујемо да пројице направите у калупу за печење мафина, а сваку модлу претходно премажите с мало уља и у њу ставите папирнату корпицу. Миксером умутите јаја, потом додајте јогурт, брашно и кукурузно брашно. Мешајући додајте у смесу со, прашак за пециво, уље и сир. Хомогену смесу сипајте у корпице (до 2/3 јер ће нарасти током печења). Проје пеците на 200 степени око 20 минута. Служите их топле за доручак или вечеру.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт