• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Телетина са броколијем и пиринчем на кинески начин

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Пролеће

Пошаљи овај рецепт

Телетина са броколијем и пиринчем на кинески начин
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 180 г црвеног лука
  • 2 ком. белог лука
  • 10 мл маслиновог уља
  • 500 г броколија
  • 50 г пиринча
  • со
  • 10 мл соја соса
  • 600 г телећег бута
  • 15 г шећера
Телетина са броколијем и пиринчем на кинески начин
Припрема

Potrebno: 600 g teletine, 2 glavice crvenog luka, soja-sos, 2 čena belog luka, malo šećera, so, maslinovo ulje, 500 g brokolija, 1 šoljica pirinča. Nekoliko sati pre pripreme meso stavite u marinadu od soja-sosa i belog luka, te ostaviti da odstoji u frižideru. Isecite luk i propržite na ulju. Dodajte soja-sos, malo soli i malo šećera. Izdinstajte meso na malo maslinovog ulja. Kuvajte brokoli u kipućoj vodi i nakon 10 minuta ga ocedite. U isto vreme stavite i pirinač da se kuva, pa kada pririnač bude gotov, pocedite višak vode i servirajte, zatim stavite gotovo meso i preko toga brokoli. Uživajte!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак