Телетина са броколијем и пиринчем на кинески начин
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Гурмански оброк
- Сезона: Пролеће
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 180 г црвеног лука
- 2 ком. белог лука
- 10 мл маслиновог уља
- 500 г броколија
- 50 г пиринча
- со
- 10 мл соја соса
- 600 г телећег бута
- 15 г шећера

Potrebno: 600 g teletine, 2 glavice crvenog luka, soja-sos, 2 čena belog luka, malo šećera, so, maslinovo ulje, 500 g brokolija, 1 šoljica pirinča. Nekoliko sati pre pripreme meso stavite u marinadu od soja-sosa i belog luka, te ostaviti da odstoji u frižideru. Isecite luk i propržite na ulju. Dodajte soja-sos, malo soli i malo šećera. Izdinstajte meso na malo maslinovog ulja. Kuvajte brokoli u kipućoj vodi i nakon 10 minuta ga ocedite. U isto vreme stavite i pirinač da se kuva, pa kada pririnač bude gotov, pocedite višak vode i servirajte, zatim stavite gotovo meso i preko toga brokoli. Uživajte!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт