Супа са сочивом, пилетином и поврћем
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Супа/чорбе
- Кухиња: Српска кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Пролеће,Лето
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 100 мл неутралне павлаке
- 300 г парадајза
- бибера
- 100 г црног лука
- 250 г пилећег филеа
- 100 г тестенинe за супу
- со
- 2 ком. шаргарепе
- 15 г вегете
- 150 г сочива
- 200 г тиквица
Супа са сочивом, пилетином и поврћем

Припрема
Na malo ulja propržite sitno iseckani crni luk, potom dodajte 250 g pilećih fileta. Posolite, pobiberite, dodajte malo vegete. Kad se meso proprži, dodajte sočivo i povrće po ukusu, paradajz, papriku, tikvice, isecite ih na kockice i narendajte dve šargarepe. Začinite vegetom, posolite i pobiberite i prelijte vodom. Kuvajte dok sočivo i povrće ne omekšaju, dodajte testeninu za supu, zatim sipajte pavlaku za kuvanje i kuvajte još malo na smanjenoj vatri. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт