• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње печени јунећи стек

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ужина
  • Прилика: Вече са пријатељима
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Средње печени јунећи стек
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 800 г јунетине
  • 15 мл уља
  • со
  • 10 г рузмарина
Средње печени јунећи стек
Припрема

Јунећи одрезак исеците на 4 цм дебеле комаде. Месо пеците на врелом уљу по два минута са сваке стране и то поновите два пута, како би добило тамнобраон боју (унутрашњост треба да остане сочна и сирова). Након осам минута пржења стек премажите маслиновим уљем, поспите рузмарином, сољу и бибером. Ово је најједноставнији рецепт за припрему доброг стека.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак