• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Споро печена цепкана свињетина са наћосима, сиром и љутом папричицом

Тешко
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Споро печена цепкана свињетина са наћосима, сиром и љутом папричицом
Тешко
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 г коријандера
  • бибера
  • 1 ком. љутe паприкe
  • 600 г свињског филеа
  • 1 ком. куминa
  • 200 г чипса наћоса
  • 1 ком. паприке
  • 100 г парадајза
  • 200 мл пива
  • 100 г крављег сира
  • 5 г туцане паприке
  • со
Споро печена цепкана свињетина са наћосима, сиром и љутом папричицом
Припрема

Pomešajte so, biber, origano, korijander, tucanu ljutu papriku, kumin. U vrelom nauljenom tiganju zapecite meso sa svih strana. Prebacite meso u lonac, a u tiganj sipajte čašu mlake vode. U lonac sa ovom tečnošću dodajte jedan iseckani paradajz, jednu iseckanu papriku i 200 ml piva. Poklopite i meso je spremno za kuvanje. Ako kuvate u ekspres loncu, dovoljno je da ga kuvate 45 minuta na nižoj temperaturi. Ako pečete meso u rerni, onda ga dobro umotajte u alu-foliju i pecite u rerni na 150 stepeni minimum dva sata. Kuvano meso izvadite i razdvajajte meso na vlakna. Iscepkana vlakna mesa vratite u lonac sa tečnošću koja je preostala i kuvajte dok meso ne upije sve sokove. Nakon toga dodajte iseckanog sira, naćose i iseckanu ljutu papričicu i možete servirati ovo jelo. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак