• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Сочна свињска ребарца
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • со
  • 150 мл меда
  • 1 кг свињских ребара
  • 5 г шећера
  • 10 мл уља
  • 10 мл табаско соса
Сочна свињска ребарца
Припрема

Припремите маринаду од меда, соли, бибера, шећера и табаско соса. Маринадом премажите свињска ребарца најмање три сата пре печења. У ватросталну посуду ставите маринирано месо, те га пеците 60 минута на 180 степени, уз постепено доливање воде. Сочна свињска ребарца сервирајте уз кувани кромпир и шопску салату.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак