Свињски филе са бланшираним поврћем
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Вечера
- Прилика: Вече са пријатељима
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 2 ком. црног лука
- 150 г чери парадајза
- 1 ком. бибера
- 20 мл маслиновог уља
- 4 ком. јаја
- 100 г маслина
- со
- 2 ком. лимуна
- 500 г свињског филеа
- 200 г зелене бораније
Свињски филе са бланшираним поврћем

Припрема
Свињски филе исеците на мање комаде и пржите их на врелом маслиновом уљу три-четири минута док с обе стране не добију златносмеђу боју и не постану хрскави. За то време јаја тврдо скувајте, а зелену боранију избланширајте. Црни лук исеците на колутове. На тањир за сервирање ставите боранију, лук, јаја исечена на четвртине и чери парадајз, прелијте лимуновим соком и маслиновим уљем, посолите и побиберите. На врх салате положите испечене комаде свињског филеа.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт