• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Свињски филе са бланшираним поврћем

Средње
Висок
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Вече са пријатељима
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Свињски филе са бланшираним поврћем
Средње
Висок
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 2 ком. црног лука
  • 150 г чери парадајза
  • 1 ком. бибера
  • 20 мл маслиновог уља
  • 4 ком. јаја
  • 100 г маслина
  • со
  • 2 ком. лимуна
  • 500 г свињског филеа
  • 200 г зелене бораније
Свињски филе са бланшираним поврћем
Припрема

Свињски филе исеците на мање комаде и пржите их на врелом маслиновом уљу три-четири минута док с обе стране не добију златносмеђу боју и не постану хрскави. За то време јаја тврдо скувајте, а зелену боранију избланширајте. Црни лук исеците на колутове. На тањир за сервирање ставите боранију, лук, јаја исечена на четвртине и чери парадајз, прелијте лимуновим соком и маслиновим уљем, посолите и побиберите. На врх салате положите испечене комаде свињског филеа.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак