• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Јесен,Зима

Пошаљи овај рецепт

Свињетина са поврћем
Средње
Средњи
Више од 60 мин
4/5

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 6 Порције +
  • 600 г кромпира
  • 1200 г свињскиог бута
  • 500 г шпаргли
Свињетина са поврћем
Припрема

Za ovo slasno jelo potrebno vam je 1,2kg svinjskog mesa bez kostiju. Meso poslolite i pobiberite sa svih strana. Zatim stavite u posudu sa zagrejanim uljem, a zaitm u rernu zagrejanu na 250 stepeni i pecite 15 minuta. Nakon 15 minuta u posudu sa svinjetinom stavite kromprir isečen na komade i prelijte supom. Ostavite da se peče u sosu još 60 minuta na temperaturi od 200 stepeni. Meso stavite u foliju i ostavite ga da odstoji 15 minuta i zatim ga isecite na šnicle. U međuvremenu šarglu skuvati svega nekoliko minuta u provreloj i posoljenoj vodi. Servirajte jelo sa šparglama i krompirom.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак