• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Свињетина са печеним паприкама

Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Јесен

Пошаљи овај рецепт

Свињетина са печеним паприкама
Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 3 ком. паприке
  • мешавине зачина
  • 600 г свињскиог бута
  • 100 г црног лука
Свињетина са печеним паприкама
Припрема

Komad svinjskog mesa isecite na kockice i dobro začinite. Pržite meso na vrelom tiganju u kome ste prethodno izdinstali glavicu crnog luka. Uz povremeno mešanje dodajte mlaku vodu. Kada voda ispari i meso bude gotovo, odložite sa strane. U drugom tiganju na zagrejanom ulju ispecite svežu crvenu, žutu i zelenu papriku isečenu na kockice ili trakice. Paprika je gotova za 10 minuta. Sjedinite papriku i meso, dodajte začine i dobro promešajte.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак