• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Свињетина пуњена сувим воћем

Тешко
Висок
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Божићна трпеза
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Свињетина пуњена сувим воћем
Тешко
Висок
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • бибера
  • 100 г црног лука
  • 150 мл белог вина
  • 500 г пилећег филеа
  • со
  • 15 мл соја соса
  • 20 мл уља
  • 50 г бадемa
Свињетина пуњена сувим воћем
Припрема

Meso utrljajte solju i biberom. Zagrejte ulje na tiganju, pa na njemu pecite meso dva minuta sa svake strane. Sklonite sa vatre i prekrijte ih alu-folijom. U tiganj dodajte sitno iseckani crni luk i izdinstajte ga. Prelijte belim vinom, dodajte malo soja-sosa i suvo voće. Neka se sos krčka deset minuta. Napunite meso sosom i stavite u rernu dok meso ne omekša a sos ne postane gust. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак