Салата са хоботницом, руколом, маслинама и фета сиром
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Салате
- Кухиња: Медитеранска кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Летњи оброк
- Сезона: Пролеће,Лето
Састојци
Ово је рецепт за 2 особе.
- бибера
- 80 г црвеног лука
- 10 мл лимуновог сок
- 3000 г хоботнице
- 150 г фета сира
- 50 г маслина
- 15 ком. ловоровог листа
- 10 мл маслиновог уља
- 300 г руколе
- со
Салата са хоботницом, руколом, маслинама и фета сиром

Припрема
Kuvajte hobotnicu u vodi sa lovorovim listom i belim lukom oko 40 minuta, posolite i pobiberite. Dok se hobotnica kuva, naseckajte sastojke za salatu: feta sir, masline, rukola, a možete staviti i malo crvenog luka, po želji. Iscedite lumun i začinite maslinovim uljem. Kada je hobotnica kuvana i ohlađena, dodajte je salati, začinite, ohladite i poslužite. Uživajte!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт