Rezultati pretrage recepataSalata od sočiva sa pečenom bundevom
Maxi logoMaxi logo
  • Salata od sočiva sa pečenom bundevom

Salata od sočiva sa pečenom bundevom

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Salate
Salata od sočiva sa pečenom bundevom

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 2 kom. crnog luka
  • 2 kom. limuna
  • 1 kom. biberа
  • 20 ml maslinovog ulja
  • 300 g bundeve
  • 4 kom. belоg luka
  • peršunovог lista
  • so
  • 400 g sočiva
  • 2 kom. šargarepe

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Limun Mayer
    500 gr
    129,99 RSD/kilogram
    65,00 RSD
  • Ulje maslinovo extra devic.Monini 250ml
    250 ml
    2599.96 rsd/L
    649,99 RSD
  • Bundeva muskat domaca
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Započni pripremu

    Sočivo kuvajte u posoljenoj vodi oko 30 minuta. Za to vreme šargarepu, peršunov list, crni i beli luk izmiksujtei u blenderu. Potom ocedite skuvano sočivo i ostavite da se ohladi. U činiju stavite sočivo, na kockice isečenu bundevu, izmiksano povrće, te dodajte so, biber, limunov sok i maslinovo ulje. Promešajte i osvežavajuću salatu služite uz ribu.
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Evropska kuhinja
    Klasik
    Recept za svaki dan
    Ručak
    Sve sezone
    Salate
    • Salata od sočiva sa pečenom bundevom

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Limun Mayer
    500 gr
    129,99 RSD/kilogram
    65,00 RSD
  • Ulje maslinovo extra devic.Monini 250ml
    250 ml
    2599.96 rsd/L
    649,99 RSD
  • Bundeva muskat domaca
    Ovaj proizvod više nije dostupan