Салата од сочива са печеном бундевом
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Салате
- Кухиња: Европска кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 2 ком. црног лука
- 2 ком. лимуна
- 1 ком. бибера
- 20 мл маслиновог уља
- 300 г бундеве
- 4 ком. белог лука
- першуновог листа
- со
- 400 г сочива
- 2 ком. шаргарепе
Салата од сочива са печеном бундевом

Припрема
Сочиво кувајте у посољеној води око 30 минута. За то време шаргарепу, першунов лист, црни и бели лук измиксујтеи у блендеру. Потом оцедите скувано сочиво и оставите да се охлади. У чинију ставите сочиво, на коцкице исечену бундеву, измиксано поврће, те додајте со, бибер, лимунов сок и маслиново уље. Промешајте и освежавајућу салату служите уз рибу.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт