• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Ружичаста бадем крем торта

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Десерт
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Дезерт
  • Прилика: Годишњица брака
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Ружичаста бадем крем торта
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 8 Порције +
  • 100 г брашна
  • 300 мл чоколадног крема
  • 2 мл екстракта од јагоде
  • 4 ком. јаја
  • 60 г густина
  • со
  • 1 ком. прашка за пециво
  • 500 г крем сира
  • 100 г млевених бадема
  • 200 мл слатке павлаке
  • 160 г шећера
  • 100 г шећера у праху
Припрема

Добро умутите жуманца са шећером и постепено им додајте брашно, густин, прашак за пециво и бадеме. Од беланаца и мало соли умутите чврст снег и лагано га сједините са жуманцима. Смесу излијте у подмазан и побрашњен калуп и пеците 40 минута на 180 степени. Охлађену кору попреко пресеците напола. Умутите сир са шећером и павлаком. Половину коре вратите у калуп и премажите је са три кашике фила од сира. Преко њега нанесите чоколадни крем (нутела или еурокрем), а преко тога нанесите крем од сира. Поклопите другом кором и ставите у фрижидер да се добро стегне. Пре служења торту украсите улупаном слатком павлаком у коју сте додали екстракт од јагоде.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак