• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Рижото са тартуфима и пармезаном

Лако
Висок
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Супа/чорбе
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Вегетаријански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Рижото са тартуфима и пармезаном
Лако
Висок
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 20 г белих тартуфа
  • 30 г маслаца
  • 100 мл белог вина
  • 2 ком. белог лука
  • 1 ком. црног лука
  • 10 мл маслиновог уља
  • 300 г пиринча
  • 2 ком. пилеће супе
  • 100 г пармезана
  • со
Припрема

У лонац сипајте маслиново уље и додајте ситно исецкан црни лук, а затим и пиринач. Прелијте вином и динстајте док вино не испари. Потом пиринач прелијте са 400 мл пилеће супе, додајте бели лук, со и бибер. Повремено промешајте рижото доливајући постепено остатак супе. Након 15 минута рижото склоните с ватре, умешајте маслац и послужите са ренданим тартуфима и пармезаном.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак