Рижото са печуркма
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Далеки исток
- Дијета: Веган
- Јело: Вечера
- Прилика: Посни оброк
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 2 особе.
- 100 г црног лука
- 300 г печурака
- 100 г пиринча
Рижото са печуркма

Припрема
Stavite šolju pirinča da se kuva. Sa druge strane stavite crni luk da se disnta na nauljenom tiganju, potom stavite pečurke da se kuvaju 20-30 minuta, dok ne omekšaju. Dolijte malo vode po potrebi, ali ne previše, jer pečurke puštaju svoj sok. Kada pirinač bude gotov dodajte ga pečurkama, potom začinite po želji i servirajte. Uživajte u ovom brzo spremljenom obroku! Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт