• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Далеки исток
  • Дијета: Веган
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Посни оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Рижото са печуркама
Лако
Средњи
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • бибера
  • 100 г црног лука
  • 100 г пиринча
  • со
  • 300 г шампињона
Рижото са печуркама
Припрема

Stavite šolju pirinča da se kuva. Sa druge strane stavite crni luk da se disnta na nauljenom tiganju, potom stavite iseckane pečurke da se kuvaju 20-30 minuta, dok ne omekšaju. Dolijte malo vode po potrebi, ali ne previše, jer pečurke puštaju svoj sok. Kada pirinač bude gotov, pomešajte sve sastojke. Posolite i pobiberite. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак