• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Низак
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Далеки исток
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Посни оброк
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Рижото са лисичаркама
Лако
Низак
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 150 мл белог вина
  • 1 ком. белог лука
  • 100 г црног лука
  • 300 г лисичарке
  • 50 г пиринча
  • 50 г пармезана
Припрема

Propržite sitno iseckan crni i beli luk na maslinovom ulju, pobiberite i posolite. Dodajte pirinač (jednu šoljicu) i kratko ga propržite, potom dodajte čašu belog vina i dinstajte dok tečnost ne nestane. Po potrebi dodajte malo vode. U međuvremenu propržite lisičarke na maslinovom ulju, posolite i pobiberite i dodajte ih pirinču kada budu izdinstane. Servirajte i stavite cele komadiće pečuraka koje ste prethodno propržili zarad dekoracije. Na kraju dodajte malo parmezana i uživajte!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак