• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Рижото са аспарагусом, боранијом, тиквицама и грашком

Лако
Средњи
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Далеки исток
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Посни оброк
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Рижото са аспарагусом, боранијом, тиквицама и грашком
Лако
Средњи
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 100 г пиринча
  • 100 г зелене бораније
  • 100 г шпаргли
  • 15 мл маслиновог уља
  • 100 г грашка
  • 100 г црног лука
  • 100 г тиквица
  • 100 г жутих паприка
Рижото са аспарагусом, боранијом, тиквицама и грашком
Припрема

Skuvajte šoljicu pirinča. Iseckajte crni luk i stavite da se dinsta na maslinovom ulju. Kada postane staklast, dodajte boraniju, tikvice, grašak, asparagus, jednu žutu papriku i malo vode. Poklopite da se povrće lepo izdinsta. Spremljeno povrće spojite sa isceđenim pirinčem, posolite i pobiberite po ukusu i ukrasite listićima peršuna. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак