Рижото са аспарагусом, боранијом, тиквицама и грашком
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Далеки исток
- Дијета: Вегетаријански
- Јело: Вечера
- Прилика: Посни оброк
- Сезона: Пролеће,Лето
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 100 г пиринча
- 100 г зелене бораније
- 100 г шпаргли
- 15 мл маслиновог уља
- 100 г грашка
- 100 г црног лука
- 100 г тиквица
- 100 г жутих паприка
Рижото са аспарагусом, боранијом, тиквицама и грашком

Припрема
Skuvajte šoljicu pirinča. Iseckajte crni luk i stavite da se dinsta na maslinovom ulju. Kada postane staklast, dodajte boraniju, tikvice, grašak, asparagus, jednu žutu papriku i malo vode. Poklopite da se povrće lepo izdinsta. Spremljeno povrće spojite sa isceđenim pirinčem, posolite i pobiberite po ukusu i ukrasite listićima peršuna. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт