• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Рижото са аспарагусом, боранијом и тиквицама

Средње
Низак
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Далеки исток
  • Дијета: Веган
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Зелени дан
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Рижото са аспарагусом, боранијом и тиквицама
Средње
Низак
Више од 30 мин
5/5

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • бибера
  • 80 г црног лука
  • 200 г зелене бораније
  • 100 г пиринча
  • 300 г шпаргли
  • со
  • 150 г тиквица
Рижото са аспарагусом, боранијом и тиквицама
Припрема

Stavite 300 g asparagusa da se kuva. Na drugoj ringli kuvajte šolju pirinča, pa posolite i pobiberite. Iseckajte crni luk i dinstajte ga na maslinovom ulju, zatim dodajte 200 g boranije i dve male iseckane tikvice. Kada asparagus bude spreman, dodajte ga ostalom povrću, a poptom dodajte i oceđen pirinač. Promešajte sve na tihoj vatri oko dva minuta kako bi se svi sastojci sjedinili. Servirajte i ukrasite listićima nane. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак