• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Ребрасто запечени кромпир са сланином

Лако
Низак
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Ужина
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Јесен,Зима

Пошаљи овај рецепт

Ребрасто запечени кромпир са сланином
Лако
Низак
Мање од 60 мин
1/5

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 400 г кромпира
  • мешавине зачина
  • 100 г пршуте
Ребрасто запечени кромпир са сланином
Припрема

Operite četiri krompira i nemojte ih ljuštiti. Presecite krompir po širini nekoliko puta, ali ne do kraja. U svaki prorez stavite pršut i pospite začinom po želji. Krompir ubacite u rernu i pecite dok kora ne potamni. Da li je krompir pečen, možete proveriti viljuškom ili čačkalicom. Miris, izgled i ukus ovakvog krompira će vas oduševiti.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак