Пуњени пилећи батаци
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Јесен,Зима
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 3/5 кг пилећих батака
- 150 г качкаваља
- 200 г димљене сланине
Пуњени пилећи батаци

Припрема
Četiri pileća bataka sa unutrašnje strane zasecite po dužini i odstranite kosti. Unutrašnjost piletine posolite i pobiberite, zatim filujte slaninom ili šunkom i kačkavaljem. Komade mesa umotajte u aluminijumsku foliju i pecite na roštilju ili u zagrejanom tiganju bez ulja ili u rerni. Meso možete servirati uz sezonsku salatu i pomfrit.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт