• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Јесен,Зима

Пошаљи овај рецепт

Пуњени пилећи батаци
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 3/5 кг пилећих батака
  • 150 г качкаваља
  • 200 г димљене сланине
Пуњени пилећи батаци
Припрема

Četiri pileća bataka sa unutrašnje strane zasecite po dužini i odstranite kosti. Unutrašnjost piletine posolite i pobiberite, zatim filujte slaninom ili šunkom i kačkavaljem. Komade mesa umotajte u aluminijumsku foliju i pecite na roštilju ili u zagrejanom tiganju bez ulja ili u rerni. Meso možete servirati uz sezonsku salatu i pomfrit.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак