• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Пуњени парадајз са инћунима и пиринчем

Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Далеки исток
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Пуњени парадајз са инћунима и пиринчем
Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. белог лука
  • 200 г инћуна
  • 100 мл маслиновог уља
  • бибера
  • 150 г пармезана
  • 1000 г парадајза
  • 1 ком. першуна
  • 50 г пиринча
  • 100 г презли
  • со
  • 50 г капара
Припрема

Kapar dobro operite pod mlazom hladne vode da uklonite so, pa ga usitnite zajedno sa inćunima i belim lukom. Dodajte seckani peršun, rendani parmezan, prezle i skuvani pirinač. Sve zajedno posolite i pobiberite. Paradajz operite i svaki prepolovite. Kašikom izdubite unutrašnjost i obrnite naopako da se ocedi na salveti. Oceđeni paradajz ređajte u pleh i svaki napunite pripremljenom smesom, prelijte maslinovim uljem i pecite pet minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак