Пуњени парадајз са инћунима и пиринчем
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Далеки исток
- Дијета: Вегетаријански
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Пролеће,Лето
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 1 ком. белог лука
- 200 г инћуна
- 100 мл маслиновог уља
- бибера
- 150 г пармезана
- 1000 г парадајза
- 1 ком. першуна
- 50 г пиринча
- 100 г презли
- со
- 50 г капара
Припрема
Kapar dobro operite pod mlazom hladne vode da uklonite so, pa ga usitnite zajedno sa inćunima i belim lukom. Dodajte seckani peršun, rendani parmezan, prezle i skuvani pirinač. Sve zajedno posolite i pobiberite. Paradajz operite i svaki prepolovite. Kašikom izdubite unutrašnjost i obrnite naopako da se ocedi na salveti. Oceđeni paradajz ređajte u pleh i svaki napunite pripremljenom smesom, prelijte maslinovim uljem i pecite pet minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт