• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Пуњени и запечени парадајз

Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Лето

Пошаљи овај рецепт

Пуњени и запечени парадајз
Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 2 ком. јаја
  • 200 г качкаваља
  • 200 г моцарела сира
  • со
  • 8 ком. парадајза
  • 150 г панчете
Пуњени и запечени парадајз
Припрема

Парадајз исеците на половине и кашиком сваку издубите. У блендеру измиксујте панчету, јаја, моцарелу, со, бибер и качкаваљ. Припремљеном смесом нафилујте парадајз. Пуњени парадајз пеците на 180 степени око 20 минута. Ово лагано и освежавајуће јело служите уз павлаку.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак