• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Пуњене тиквице
Лако
Средњи
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • бибера
  • 100 г црног лука
  • 200 г свињског филеа
  • 150 мл парадајз соса
  • 250 г печурака
  • со
  • 50 г пармезана
  • 300 г тиквица
  • 15 г вегете
Пуњене тиквице
Припрема

Pripremite fil kojim ćete ispuniti tikvice. Na nauljenom tiganjudinstajte iseckani crni luk i, kada se luk izdinsta, ubacite komade mesa. Posolite, pobiberite, začinite vegoetom. Kada meso bude napola gotovo, ubacite pečurke i dobro promešajte, nakon 15 minuta ubacite sos od paradajza i mešajte dok ne dobijete željenu gustinu. Tikvice presecite uzduž napola, potom ih izdubite kašičicom. Kada se fil malo prohladi, možete ih puniti, a potom odozgo narendajte malo parmezana i uživajte u ovom brzo pripremljenom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак