• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Медитеранска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Пуњене лигње
Средње
Висок
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 2 ком. црног лука
  • 1 ком. бибера
  • 4 ком. белог лука
  • 150 г качкаваља
  • 1 ком. лимунa
  • 50 мл маслиновог уља
  • 500 г лигњи
  • 100 г пршуте
  • со
Пуњене лигње
Припрема

Прво припремите фил за лигње: на мало маслиновог уља динстајте црни и бели лук, додајте ситно исечену пршуту и зачине. Кад се смеса мало охлади, додајте и сир. Потом смесом пуните лигње, те их пржите на уљу око 15 минута. Поспите босиљком и соком једног лимуна.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак