• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Пудинг од ваниле с преливом од јагода и рибизли

Лако
Низак
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Десерт
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Дезерт
  • Прилика: Воћни дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Пудинг од ваниле с преливом од јагода и рибизли
Лако
Низак
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 100 г јагода
  • 30 г кукурузног скроба
  • 5 мл ароме ваниле
  • 40 мл мараскина
  • 10 г маслаца
  • 400 мл млека
  • 100 г рибизли
  • 100 г шећера у праху
  • 100 г шећера
  • 5 г соли
Припрема

Загрејте млеко до кључања, па сипајте мешавину шећера, скроба и соли уз непрестано мешање како се не би створиле грудвице. Кувати док се смеса не згусне довољно, склоните са рингле и умешајте путер и ванилу. Сипајте у расхлађене чиније. Скувајте сируп од шећера у праху и воде, затим додајте очишћене и пропасиране јагоде и рибизле, па наставите с кувањем док се смеса не згусне. Склоните с ватре, прохладите и умешајте мараскино. Тиме прељте пудинг у чинијама.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак