• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Низак
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Доручак
  • Прилика: Студентски оброк
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Пролећна фритата
Лако
Низак
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 1 ком. црног лука
  • 2 ком. белог лука
  • першуновог листа
  • со
  • 4 ком. јаја
  • 100 г спанаћа
  • 100 г шампињона
  • 40 мл млека
Пролећна фритата
Припрема

На маслацу у тигању пржите црни лук док не постане стакласт, додајте шампињоне, бланширани спанаћ или блитву и беи лук, те пржите још два минута, а затим додајте и зачине. Сипајте преко поврћа умућена јаја са водом или млеком. Оставите тигањ два-три минута на рингли, а затим га пребаците у рерну, која је укључена на 200 степени и то само горњи грејач. Фритату пеците три-четири минута или док се горња страна не испече. Готову фритату преклопите тањиром и преврните тигањ како би фритата испала на тањир.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак