• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Поховани карфиол са кромпиром и чери парадајзом

Средње
Низак
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Поховани карфиол са кромпиром и чери парадајзом
Средње
Низак
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • бибера
  • 50 г брашна
  • 100 г чери парадајза
  • 300 г карфиола
  • 2 ком. јаја
  • 300 г кромпира
  • 30 мл млека
  • со
  • вегетe
Поховани карфиол са кромпиром и чери парадајзом
Припрема

Stavite oljušteni krompir da se kuva. Napunite drugu šerpu vodom i, kada proključa, ubacite karfiol nekih pet minuta, ne duže, da omekša. Razmutite jaja i nalijte malo mleka i dodajte vegetu. Ugrejte ulje na umerenoj vatri. Uvaljajte karfiol u brašno, potom u jaja i ponovo u brašno. Okrećite karfiol pri prženju dok ne dobije rumenu boju. Kada krompir bude gotov, ocedite ga i stavite u činiju. Dodajte malo soli, bibera i vegete, potom poređajte karfiol i isecite čeri paradajz. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак