• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Предјело
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Zabava
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Поховани броколи
Лако
Средњи
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 4 ком. јаја
  • 1 ком. лимунa
  • со
  • 200 г брашна
  • 1000 г броколија
  • 100 г тартар сос
  • 100 мл уља
Поховани броколи
Припрема

У посуди миксером умутите брашно и јаја у житку смесу. Броколи оперите и раздвојте на цветове, кратко их бланширајте (довољно је 5-6 минута), па их потом уваљајте у смесу од брашна и јаја. Панирани броколи пржите на врелом уљу око пет минута. Извадите га из тигања и положите на убрус да упије вишак масноће. Посолите их, побиберите и прелијте лимуновим соком. Панирани броколи сервирајте уз тартар сос и бело вино.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак