Поховани броколи
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Предјело
- Кухиња: Европска кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Вечера
- Прилика: Zabava
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 1 ком. бибера
- 4 ком. јаја
- 1 ком. лимунa
- со
- 200 г брашна
- 1000 г броколија
- 100 г тартар сос
- 100 мл уља
Поховани броколи

Припрема
У посуди миксером умутите брашно и јаја у житку смесу. Броколи оперите и раздвојте на цветове, кратко их бланширајте (довољно је 5-6 минута), па их потом уваљајте у смесу од брашна и јаја. Панирани броколи пржите на врелом уљу око пет минута. Извадите га из тигања и положите на убрус да упије вишак масноће. Посолите их, побиберите и прелијте лимуновим соком. Панирани броколи сервирајте уз тартар сос и бело вино.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт