Потаж од шаргарепе и диње
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Супа/чорбе
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Вегетаријански
- Јело: Ручак
- Прилика: Божићна трпеза
- Сезона: Јесен,Зима
Састојци
Ово је рецепт за 2 особе.
- 1 ком. целера
- 100 г пршуте
- 6 ком. шаргарепе
- 2,5 ком. говеђе коцке за супу
- 100 г црног лука
- 200 г диње
- тост хлебa
Потаж од шаргарепе и диње

Припрема
Iseckajte šest šargarepa na kolutiće i četiri kriške dinje, koren celera i crni luk. Posolite sve zajedno i pržite na zagrejanom tiganju 10 minuta. Nakon toga dodajte litar goveđeg bujona i nastavite sa kuvanjem još 40 minuta. Kada bude gotovo, procedite povrće i stavite u blender sa dodatkom malo tečnosti iz supe. Servirajte sa kriškama tostiranog hleba i peršunom.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт