• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Низак
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Супа/чорбе
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Потаж од печурака
Лако
Низак
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 2 ком. црног лука
  • першуновог листа
  • Басамико сирћета
  • 1 ком. бибера
  • 1 ком. белог лука
  • со
  • 500 г шампињона
  • зачинског биља
  • 10 мл уља
Потаж од печурака
Припрема

На уљу пропржите ситно исецкан црни и бели лук, додајте печурке исечене на танке листове, те динстајте 10–15 минута. Потом додајте воду, со, бибер, зачинско биље и ситно сецкани першунов лист. Чорбу кувајте још десетак минута, а потом је штапним миксером претворите у здрав и укусан потаж. По жељи, потаж можете зачинити са неколико капи балсамико сирћета.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак