Потаж од печурака
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Супа/чорбе
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Вечера
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 2 ком. црног лука
- першуновог листа
- Басамико сирћета
- 1 ком. бибера
- 1 ком. белог лука
- со
- 500 г шампињона
- зачинског биља
- 10 мл уља
Потаж од печурака

Припрема
На уљу пропржите ситно исецкан црни и бели лук, додајте печурке исечене на танке листове, те динстајте 10–15 минута. Потом додајте воду, со, бибер, зачинско биље и ситно сецкани першунов лист. Чорбу кувајте још десетак минута, а потом је штапним миксером претворите у здрав и укусан потаж. По жељи, потаж можете зачинити са неколико капи балсамико сирћета.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт