• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Плави патлиџан, тиквице и парадајз у тепсији

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Плави патлиџан, тиквице и парадајз у тепсији
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 200 г црног лука
  • 1 ком. јајa
  • 200 г плавих патлиџана
  • 150 г крављег сира
  • 300 г тиквица
Плави патлиџан, тиквице и парадајз у тепсији
Припрема

Na nauljeni pleh stavite crni luk, iseckani plavi patlidžan, paradajz i tikvice. Umutite jedno jaje i njime prelijte povrće. Nakon toga narežite sir po želji i rasporedite ga po površini. Pecite u rerni na 180 stepeni dok povrće ne omekša, a sir ne porumeni. Uživajte u ovom brzom i zdravom obroku!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак