• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Пица са четири врсте сира

Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Италијанска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Пица са четири врсте сира
Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 150 г ементалера
  • 1 ком. бибера
  • 30 мл маслиновог уља
  • 150 г гауда сира
  • со
  • 150 г моцарела сира
  • 200 мл песто соса
  • 4 ком. теста за пицу
  • 150 г трапист сира
Пица са четири врсте сира
Припрема

Оставите смрзнуто тесто за пицу на собној температури 30 минута. Потом коре премажите пестом, преко поређајте моцарелу, рендани трапист, гауду и ементалер. Прелијте пицу с мало маслиновог уља И пеците је на 180 степени 10–12 минута.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак