• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Пица са пилетином, кобасицом и сиром

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Пите
  • Кухиња: Италијанска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Вече са пријатељима
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Пица са пилетином, кобасицом и сиром
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 400 мл јогурта
  • 250 г кобасица
  • 200 мл парадајз соса
  • 200 мл млека
  • 2 ком. јаја
  • 1000 г брашна
  • 150 г парадајза
  • 150 г пилећег филеа
  • 1/2 ком. свежег квасца
  • 3 г шећера
  • 45 мл уља
  • 1 ком. прашка за пециво
  • 3 г соли
Пица са пилетином, кобасицом и сиром
Припрема

Za testo je potrebno: 2 čaše jogurta, 1 čaša mleka, pola kockice kvasca, 2 jaja, 1 kašičica soli, 1 kašičica šećera, 3 kašike maslinovog ulja, 1 prašak za pecivo i 1 kg brašna (preporučujemo pola integralnog, pola običnog mekog). Zamesite testo i stavite da odstoji u frižideru minimum tri sata. Nakon toga razvući testo za picu prema veličini pleha. Stavite pire ili sos od paradajza, zatim izdinstanu piletinu, komadiće paradajza, komadiće kobasice. Zagrejte rernu na 250 stepeni, potom stavite picu i smanjite temperaturu na 200 stepeni, pa pecite 10-15 minuta. Izvadite je iz rerne i dodajte odozgo iseckani mladi luk. Uživajte!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак