Пица маргарита
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Пите
- Кухиња: Италијанска кухиња
- Дијета: Вегетаријански
- Јело: Вечера
- Прилика: Вече са пријатељима
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 1 особе.
- 50 г чери парадајза
- 1000 г брашна
- 2 ком. јаја
- 200 мл јогурта
- 50 г качкаваља
- 30 мл маслиновог уља
- 2 г листова нане
- 100 мл млека
- 1 ком. прашка за пециво
- 1 г со
- 1/2 ком. свежег квасца
- 50 мл парадајз соса
- 1 г шећера

Za testo je potrebno: 2 čaše jogurta, 1 čaša mleka, pola kockice kvasca, 2 jaja, 1 kašičica soli, 1 kašičica šećera, 3 kašike maslinovog ulja, 1 prašak za pecivo i 1 kg brašna (preporučujemo pola integralnog, pola običnog mekog). Zamesite testo i stavite da odstoji u frižideru minimum tri sata. Nakon toga razvucite testo za picu prema veličini pleha. Premažite testo sosom od paradajza, stavite kačkavalj ili sir po želji i čeri paradajz isečen na pola. Pecite dok ne dobije zlatnožutu boju, zatim izvadite i dekorišite listovima nane. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт