• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Пиринач са пилетином и грашком

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Пиринач са пилетином и грашком
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • бибера
  • 100 г црног лука
  • 200 г грашка
  • 1 ком. јајa
  • со
  • 30 мл маслиновог уља
  • 100 г пиринча
  • 500 г пилећег филеа
  • 1 ком. шаргарепе
Пиринач са пилетином и грашком
Припрема

Isecite crni luk i dinstajte ga na maslinovom ulju. Dodajte dve narendane šargarepe. Kada se izdinstaju, dodajte komade piletine, posolite, pobiberite, dodajte malo vegete i promešajte. Posebno stavite šolju pirinča da se kuva u vodi. Dodajte 200 g graška u tiganj sa piletinom. Kada pirinač bude gotov, ocedite ga, posolite, pa dodajte i njega. Promešajte i ostavite da se kuva sve zajedno dok ne ispržite jaje na oko. Servirajte i stavite jaje preko. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак