Пилећи медаљони
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 50 г брашна
- 2 ком. јаја
- 400 г пилећег филеа
- 50 г презли

Za ovo jelo biće vam dovoljno 400 g pilećeg filea. Pileći file isecite na manje komade ili po željenom obliku. Posolite po želji ili ih začinite kombinacijom začina. Umutite dva jajeta u činiji, a brašno i prezle stavite na tanjir. Prvo umočite komade piletine u umućeno jaje, pa zatim u brašno i prezle. Zagrejte tiganj sa uljem i zatim pecite na srednjoj temperaturi dok medaljoni ne porumene. Kada medaljoni budu gotovi, odložite ih na salvetu ili ubrus kako bi se ocedio višak ulja. Servirajte uz salsa ljuti sos.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт