Пилећа супа са поврћем
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Супа/чорбе
- Кухиња: Српска кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Јесен,Зима
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 500 г зелене бораније
- 200 г кромпира
- 500 г грашка
- 2 ком. младог лука
- 2 ком. шаргарепе
- 600 г пилећег филеа

Stavite komad piletine u vodu i ostavite da se krčka. U međuvremenu očistite i operite 500 g graška i 500 g boranije. Boraniju iseckajte na komadiće. Očistite šargarepu i isecite je na komade. Oljušten i opran krompir isecite na kockice, a mladi luk na tanje kolutiće. Izdinstajte luk na zagrejanom ulju uz povremeno dolivanje tečnosti u kojoj se kuva piletina. Kada luk omekša, posolite, pobiberite i dolijte ostatak supe i kuvajte oko 15 minuta. U to dodajte krompir, grašak, seckanu boraniju i šargarepu. Komad piletine iz supe izvadite, izvadite kosti, isecite meso na kockice i vratite u supu.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт