• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Пилетина у сосу од белог лука

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Пилетина у сосу од белог лука
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 4 ком. белог лука
  • 400 г павлаке
  • 50 г маргарина
  • 600 г пилећег филеа
  • бибера
  • 2 ком. першуна
  • 15 г презли
  • со
  • 20 г вегете
Пилетина у сосу од белог лука
Припрема

Potrebno: 600 g pilećeg belog mesa, 400 g kisele pavlake, 4 čena belog luka, 50 g margarina, 2 kašike prezli, vegeta, so, biber, peršun. Isecite pileće belo meso na šnicle, začiniti solju, biberom i vegetom po ukusu. Stavite margarin u šerpicu i rastopite ga. Svaku šniclu umočite u margarin i složite na pleh. Beli luk očistite i sitno iseckajte. Dodajte pavlaku, prezle i malo začina, pa prelijte šnicle. Zagrejte rernu na 220 stepeni i pecite je u sosu oko pola sata. Gotovu piletinu služite toplu posutu iseckanim peršunom. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак