• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Пилетина у сенфу
Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • бибера
  • 100 г качкаваља
  • 200 г павлаке
  • 50 г сенфа
  • 500 г пилећег филеа
  • со
Пилетина у сенфу
Припрема

Pola kilograma pilećeg filea iseckajte na šnicle i malo izlupajte čekićem za meso, ali ne pretanko. Utrljajte šnicle u so i biber. Nakon toga, utrljajte šnicle u senf i ostavite da odstoje dok ne pripremite sir i pavlaku. Senfa ne treba previše, samo toliko da pokrije meso u tankom sloju. Kačkavalj ili edamer sir narendajte i umešajte u 200 g pavlake da bude tečnije. Meso slažite u jednom redu na nauljenoj tepsiji i premažite pavlakom i sirom. Preko tepsije stavite foliju i pecite na 200 stepeni sat vremena. Nakon toga skinite foliju da se meso zapeče i porumeni.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак