Пилетина са поврћем на кинески начин
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Гурмански оброк
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 3 особе.
- 80 г црног лука
- 10 мл маслиновог уља
- 2 ком. паприке
- 400 г пилећег филеа
- 15 мл соја соса
- 1 ком. шаргарепе
- со
- 15 мл сока од наранџе
- 15 г вегете

Isecite piletinu, prelijte je soja-sosom, posolite i dodajte malo vegete i kašiku soka od narandže. Zagrejte maslinovo ulje u voku i u njemu propržite piletinu oko tri minuta, stalno mešajući da bi se piletina što ravnomernije ispržila. Dodajte luk, šargarepu, crvenu i zelenu papriku, đumbir, pečurke i poklopite. Važno je sve povrće iseckati na što sitnije komade kako bi se što pre skuvali. Dinstajte još desetak minuta uz povremeno mešanje. Servirajte i radi što većeg užitka jedite kineskim štapićima. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт