• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Пилетина са поврћем на кинески начин

Средње
Средњи
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Пилетина са поврћем на кинески начин
Средње
Средњи
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 80 г црног лука
  • 10 мл маслиновог уља
  • 2 ком. паприке
  • 400 г пилећег филеа
  • 15 мл соја соса
  • 1 ком. шаргарепе
  • со
  • 15 мл сока од наранџе
  • 15 г вегете
Пилетина са поврћем на кинески начин
Припрема

Isecite piletinu, prelijte je soja-sosom, posolite i dodajte malo vegete i kašiku soka od narandže. Zagrejte maslinovo ulje u voku i u njemu propržite piletinu oko tri minuta, stalno mešajući da bi se piletina što ravnomernije ispržila. Dodajte luk, šargarepu, crvenu i zelenu papriku, đumbir, pečurke i poklopite. Važno je sve povrće iseckati na što sitnije komade kako bi se što pre skuvali. Dinstajte još desetak minuta uz povremeno mešanje. Servirajte i radi što većeg užitka jedite kineskim štapićima. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак