• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Пилетина са паприком и индијским зачином

Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Далеки исток
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Јесен,Зима

Пошаљи овај рецепт

Пилетина са паприком и индијским зачином
Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 1/2 ком. црног лука
  • 400 г пилећег филеа
  • 15 г алевe паприке
  • 15 г индијског зачина
  • 3 ком. паприке
Припрема

Pileće belo meso isecite na kockice, posolite i uvaljajte u indijski začin. Crvenu, žutu i zelenu papriku isecite na komade. Pola glavice crnog luka izdinstajte na srednjoj temperaturi. Kada luk porumeni, dodajte piletinu i papriku. Dolijte čašu vode i ostavite da se krčka 20 minuta. Pred kraj dodajte kašičicu mlevene crvene paprike. Servirajte uz kuvani pirinač.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак