• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Пилетина са луком, пиринчем и броколијем

Средње
Висок
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Далеки исток
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Пилетина са луком, пиринчем и броколијем
Средње
Висок
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 400 г броколија
  • бибера
  • 100 г црног лука
  • 400 г пилећег филеа
  • 100 г празилука
  • 50 г пиринча
  • 15 г вегете
  • со
Пилетина са луком, пиринчем и броколијем
Припрема

Stavite ulje u tiganj, zatim iseckajte jedan crni luk i jedan praziluk i izdinstajte ih. Potom ubacite iseckane komade piletine. Posolite, pobiberite, začinite sa malo vegete. Dodajte malo vode i dinstajte meso na umerenoj temperaturi. Za to vreme stavite brokoli u vodu da se kuva. Stavite i šolju pirinča da se kuva u vodi. Kada brokoli omekša, ocedite ga, posolite i servirajte. Iscedite pirinač, posolite ga, pobiberite i srevirajte. Dodajte pripremljenu piletinu i uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак