• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Пилетина са боранијом и индијским орахом

Средње
Висок
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Далеки исток
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Пилетина са боранијом и индијским орахом
Средње
Висок
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 400 г зелене бораније
  • 10 г алевe паприке
  • бибера
  • 100 г црног лука
  • 50 г индијских ораха
  • 300 г пилећег филеа
  • со
Пилетина са боранијом и индијским орахом
Припрема

Iseckajte sitno glavicu crnog luka. Stavite u šerpu da se prodinsta na malo ulja na umerenoj vatri, uz povremeno dodavanje vode, dok ne omekša. Posolite i pobiberite. Kad luk postane staklast, dodajte iseckane komade piletine. Posle 10 minuta dodajte kašičicu aleve paprike i ubacite boraniju. Kada piletina i boranija omekšaju, posolite, pobiberite i možete servirati. Dodjate šaku indijskog oraha i uživajte u ovom brzo propremljenom i ukusnom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак