Пилетина са боранијом и индијским орахом
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Далеки исток
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Пролеће,Лето
Састојци
Ово је рецепт за 2 особе.
- 400 г зелене бораније
- 10 г алевe паприке
- бибера
- 100 г црног лука
- 50 г индијских ораха
- 300 г пилећег филеа
- со
Пилетина са боранијом и индијским орахом

Припрема
Iseckajte sitno glavicu crnog luka. Stavite u šerpu da se prodinsta na malo ulja na umerenoj vatri, uz povremeno dodavanje vode, dok ne omekša. Posolite i pobiberite. Kad luk postane staklast, dodajte iseckane komade piletine. Posle 10 minuta dodajte kašičicu aleve paprike i ubacite boraniju. Kada piletina i boranija omekšaju, posolite, pobiberite i možete servirati. Dodjate šaku indijskog oraha i uživajte u ovom brzo propremljenom i ukusnom obroku! Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт